Sme tu pre vás v pracovných dňoch od 8.30 do 16.30 hod. Objednávky prijaté cez E-SHOP vybavujeme 24/7!

Najčastejšie otázky - FAQ

Nakoľko nám pomerne často chodia rovnaké otázky, rozhodli sme, že tie najčastejšie zodpovieme v tomto článku.

Dá sa do trysky napojiť aj teplá voda?

Áno, tryska má vzadu 3/8´´ šrobenie a je na Vás či zavediete iba studenú alebo aj teplú resp. zmiešanú vodu. Najčastejší spôsob napojenia na teplú vodu je :

1. Privediete rozvody vody s teplou a studenou vodou ku zmiešavacej podomietkovej batérii, ktorú umiestnite v blízkosti toalety. Môžete buď na zadnej alebo bočnej stene, tak aby ste ovládanie mali po ruke. Od batérie privediete zmiešanú vodu do bidetovej trysky. Pre viac info si pozrite niektoré z našich montážnych videí na našom Youtube kanáli.

2. Ak nemáte v blízkosti zdroj teplej vody, alebo nechcete sekať do steny, je možná alternatíva, že použijete prívod studenej vody, ktorý máte pre splachovanie. Urobíte odbočku. Zapojíte malý prietokový ohrievač s minimálnym výkonom, ktorý vodu predohreje. Väčšinou nízky výkon ohrievača vodu zahreje na telesnú teplotu, takže nehrozí popálenie. Potom umiestnite ovládací ventil alebo batériu a odtiaľ privediete zohriatu vodu do trysky.

3. Môžete používať len studenú vodu - táto varianta je podľa zdravotných štúdií najzdravšia (máme osobne odskúšané)

 

Dá sa tryska vymeniť a môžem kúpiť náhradnú?

Všetky trysky sú vymeniteľné a po dobru 24 mesiacov vám v prípade poškodenia trysky pošleme náhradnú trysku zdarma (niekedy aj po tomto termíne - radi rozdávame). Po skončení záručnej doby vám vieme trysku poslať ako náhradnú súčiastku za cenu cca 19,90 EUR. Posielame komplet celý set - vrátane všetkých tesnení.

Ako veľmi vyčnieva tryska z misy? A nemôže sa pri vykonaní veľkej potreby zašpiniť?

Tryska väčšinou vystupujú 1 - 3 cm z keramiky, podľa typu. V súčasnej dobe je už väčšina modelov (95%) osadená plochou tryskou, ktorá vyčnieva z keramiky menej ako 1 cm. Pretože WC doska presahuje šírku keramiky, minimálne 1,5-2cm, trysku v podstate kryje. Vystupuje teda presne tak, aby slúžila svojej funkcii a neprekážala. Pri konaní bežnej potreby sa nezašpiní. Avšak ako celá WC misa, potrebuje aj tryska pravidelnú očistu a údržbu. Tu však pozor. Trysku by ste nemali čistiť agresívnymi čistiacimi prostriedkami - tie môžu poškodiť jej povrch.

Je WC +bidet 2v1 vhodný pre ľudí s nadváhou?

Áno, lebo u ľudí s väčšou hmotnosťou je väčšinou problém s dosiahnutím na príslušné partie. Manipulácia napr. s bidetovou spŕškou je skoro nemysliteľná. Použitie trysky priamo po vykonaní potreby je najpohodlnejšie riešenie hygieny. Potom už len utriete čistú vodu.
Pretože ľudia s nadváhou často trpia hemoroidmi, mali by najmä dbať na dôkladnú mokrú očistu po použití toalety. Viac si prečítajte v článku Prevencia hemoroidov. Pre "XXL" ľudí máme v ponuke dokonca model GRANDE GR3641, ktorý je o 6 cm širší ako bežné toalety.

Kde si môžem pozrieť WC+BIDET 2v1?

Pri každom výrobku je dostatok fotografií, vďaka čomu si viete WC pozrieť zo všetkých strán. Ak by vám fotografie nestačili, môžete navštíviť niektorého z našich obchodných partnerov a môžete si pozrieť vzorku, ktorú majú vystavenú na predajni. Zoznam partnerov nájdete v sekcii Predajne. Vyberte si váš kraj a zobrazí sa vám zoznam partnerov v danom regióne.

Koľko trvá dodanie a koľko zaplatím za dopravu?

Ak si tovar objednáte v našom eshope www.wcbidet.eu, neplatíte pri nákupe nad 100 EUR za dopravu NIČ. Dodanie vám zabezpečíme zdarma. Ak je tovar skladom, dodanie trvá do 3 pracovných dní! Viac k tejto téme nájdete v sekcii Doprava a platba.

Ak máte ďalšie otázky, ktoré by ste chceli zodpovedať, neváhajte sa na nás obrátiť - 0901 703 297, e-mail: info@wc-bidet.sk